Avbytare: Izzettin Adigüzel, Victor Larsson, Joppe Nilsson och Carl Odell.

André Andersson ut - Victor Larsson in 45 min
Pontus Andersson ut - Joppe Nilsson 67 min
Mathias Herrström ut - Carl Odell in 74 min

MATCHKOMMENTARER
Skandalscener i målrik förlustmatch. ÖT Smygehuk inledde matchen mot Behar väldigt piggt. I den 4:e minuten dribblar Philip Marklund sig fram på högerkanten i straffområdet och slår in ett lågt hårt inlägg som tar på en Beharspelare och in i mål till en 0-1 ledning. ÖT Smygehuk spelar riktigt bra fotboll under inledningskvarten och man väntade på nästa mål. Istället kommer 1-1 i den 17:e minuten när Patrik Lippe slår en felpass utanför eget straffområde och Beharspelaren utnyttjar det på bästa sätt och krutar in kvitteringen intill stolpen. Behar har sen mer boll än oss under en period dock utan att skapa vassa målchanser. I den 36:e minuten rullar ÖT Smygehuk upp Behar ordentligt och Johan Hellström kommer igenom och skjuter där han dock får se bollen ta i stolpen och ut. Första halvlek slutar 1-1 där vi väl tycker att vi gjort det helt okej. I den 54:e minuten slår Pontus Andersson en hårt inåtskruvad frispark som Christian Ahlström är ytterst nära att nicka i mål. I den 55:e minuten gör inbytte Izzettin Adigüzel en fin räddning på ett friläge. I den 57:e minuten spelar Behar fram bollen till en fristående spelare bakom vår backlinje och han kan slå in 2-1. Trelleborg Allehandas utsände fotograf menade på att han var minst 3 meter offside. Efter offsidemålet tappar ÖT Smygehuk koncentrationen under en period. I den 60:e minuten kommer en Beharspelare fri till vänster och han vänder bort Victor Larsson och placerar in 3-1. Philip Marklund smiter i mellan med nästa chans då han med ett solonummer i Behars straffområde kommer till skottläge med vänsterfoten men bollen tar i burgaveln. I den 63:e minuten kommer Behar fria på mitten och bollen spelas återigen ut på vänsterkanten till en fri spelare som kan placera in 4-1. I den 67:e minuten fäller Martin Silvhed en Beharspelare vid mittlinjen. Beharspelaren blir skogstokig och reser sig upp och börjar dela ut knytnävslag i ansikte, rygg och bröst på Martin innan med/motspelare lyckas stoppa boxaren. Martin blir korrekt varnad för fällningen och Beharspelaren blir helt korrekt utvisad och en längre avstängning från Skåneboll är att vänta sig. När den utvisade Beharspelaren avvisats från planen får Martin Silvhed ta emot en spottloska i ansiktet från en annan Beharspelare. Vad händer egentligen med dagens "fotboll"? Ska det verkligen få fortsätta såhär? Efter spottloskan är ÖT Smygehuk redo att lämna planen och avbryta matchen men Beharledningen plockar ut syndaren och matchen kan återupptas där ÖT Smygehuk är en man mer. I den 70:e minuten skjuter Martin Silvhed en bra frispark från 16-meterslinjen som målvkaten gör en bra räddning på i bortre. I den 74:e minuten kommer Martin Silvhed runt på vänsterkanten och spelar in bollen lågt mot första stolpen där Sebastian Kristensson bara ska placera in reduceringen men Sebastian blir fälld i skottögonblicket och straffspark dömd. Christian Ahlström stegar fram och slår säkert in 4-2. Detta var Christians 2:a mål i år. Nu släpper ÖT Smygehuk på bromsen och trycker på för fler mål. I den 78:e minuten har Johan Hellström bollen ute till höger. Johan spelar bollen snett bak till Joppe Nilsson som avancerar in i Behars straffområde. Joppe skjuter/passar mot bortre stolpen där Martin Silvhed dyker upp och enkelt placerar in 4-3. Detta var Martins 1:a mål någonsin i den vackra grön/vita tröjan. I den 83:e minuten slår Christian Ahlström en lyra in mot Behars straffområde mot en framrusande Philip Marklund. Målvakten rusar ut och kommunikationen är inte den bästa mellan honom och fösvararen som nickar bollen i eget mål till 4-4. ÖT Smygehuk pressar på för ett segermål men istället kontrar Behar i den 88:e minuten då en Beharspelare blir fälld strax utanför ÖT Smygehuks straffområde. Beharspelaren slår en vacker frispark över muren och bollen letar sig in i mål i bortre gaveln till 5-4 vilket blir slutresultatet. Första kvarten är riktigt bra från ÖT Smygehuk, likaså sista kvarten när vi var en man mer. Målvakten Izzettin Adigüzel gör en strong insats i andra halvlek trots 4 insläppta mål där han gör en handfull svettiga räddningar. I nästa match väntar Trelleborgs FF U19 på måndagen den 1:a april klockan 09:00 på Köpingeskolans konstgräs i Trelleborg.